Diyarbakır'da 52 kilo esrara 4 tutuklama

Düzenleyen:
Diyarbakır'da 52 kilo esrara 4 tutuklama

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'ın Sur, Yenişehir ve Kocaköy ilçelerinde, jandarma ekiplerinin yol kontrol uygulamalarında 52 kilo esrar ele geçirildi, 4 şüpheli tutuklandı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık ve uyuşturucu maddeyle mücadele kapsamında düzenledikleri yol kontrol uygulamasında, 3 ayrı noktada yaptıkları aramalarda 52 kilo esrar ele geçirdi. Konuyla ilgili Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılık ve uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yol kontrol ve arama faaliyeti icra edilmiştir. İcra edilen yol kontrol ve arama faaliyetleri esnasında, Yenişehir Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı'nca yolcu otobüsünde yapılan kontrol neticesinde, bir yolcuya ait eşyalar içerisine gizlenmiş vaziyette uyuşturucu madde 10 kilo kubar esrar ile 1 şüpheli, Kocaköy Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı'nca özel bir otomobilde yapılan kontrol neticesinde araç içerisinde değişik noktalara gizlenmiş vaziyette uyuşturucu madde 8 kilo kubar esrar ile 3 şüpheli, Sur Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı'nca icra edilen yol kontrol ve aramasını fark ederek kaçan araçtan araziye atılmış vaziyette uyuşturucu madde 34 kilo kubar esrar, icra edilen 3 farklı uygulama sonucunda batı illerine sevk edilmeye çalışılan uyuşturucu madde toplam 52 kilo kubar esrar ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulmuş, olay ile ilgili olarak 4 şüpheli gözaltına alınmış, gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur" denildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...