Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kadayıf dolması Anadolu'da sofraları süslüyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kadayıf dolması Anadolu'da sofraları süslüyor

YAŞAM Haberleri  / AA

Erzurum'da iftar sofralarının vazgeçilmez lezzetleri arasındaki yerini koruyan kadayıf dolması, damaklara bıraktığı tatla Anadolu'da da sofraları süslüyor.

Erzurum'daki kadayıf dolması üreticileri, hem şehrin artan ihtiyacını karşılamak hem de yurt çapında verilen siparişleri karşılamak için vardiya sistemine geçtiler. Fazla mesai yapan üreticilerin kapılarında, özellikle akşam saatlerinde yaşanan yoğunluk dikkati çekiyor.

Özellikle akşam saatlerinde müşterilerin tatlıcılar önünde uzun kuyruk oluşturduğu kentte, ustalar da enerji verdiği ve tok tuttuğu bilinen kadayıf dolmasını yapmak için imalathanelerde hummalı bir çalışma yürütüyor.

Gerek telefonla gerekse internet üzerinden gelen siparişleri de değerlendiren tatlıcılar, Türkiye'nin farklı illerinde yaşayan ve iftar sofrasında kadayıf dolması bulundurmak isteyen vatandaşlara da kargo aracılığıyla tatlılarını ulaştırıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...