Sevgilisinin AIDS’li olduğunu öğrenen kadın bakın ne yaptı!

Düzenleyen:
Sevgilisinin AIDS’li olduğunu öğrenen kadın bakın ne yaptı!

YAŞAM Haberleri

ABD’nin Phoenix kentinde bir kadın, AIDS’li olduğunu öğrendiği sevgilisiyle yaşanan tartışmanın ardından bisikletli sevgilisine çarpıp kaçtı.

Arizona eyaletinin başkenti Phoenix’te kadın sürücünün Mustang marka spor arabasıyla bir bisikletliye çarpma anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kadın sürücü bisikletli adama hızlı bir şekilde çarptıktan sonra kaçtı. Metrelerce havaya fırladıktan sonra yere düşen bisikletli uzun bir süre sonra yerinden kalkmayı başardı. Çevrede bulunanlar bisikletliye yardım etmezken, aldığı darbelerin etkisi ile sendeleyerek yürüyen bisikletli bir süre sonra dengesini kaybederek yol kenarında bulunan hafif yükseklikteki bahçe duvarına çarparak yere düştü. Polis, bisikletlinin omurgasında çatlak olduğunu ve başından yaralandığını söyledi.
Olaydan yaklaşık yarım saat sonra bisikletlinin sevgilisi olduğu belirtilen 43 yaşındaki Misty Lee Wilke olayı anlatmak için sağlık görevlilerini aradı. Wilke, bisikletli sevgilisinin AİDS’li olduğunu öğrendikten sonra sevgilisiyle tartıştığını söyledi. Sevgilisinin kendisine güldüğünü ifade eden Wilke, kadını bıçakla kolundan yaraladığını kaydetti.
29 Nisan’da meydana gelen olayı görüntüleri geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Olayın ardından soruşturma kurulu Wilke hakkında ikinci derecede cinayet teşebbüsünde bulunmak, ağır cezayı gerektiren müessir fiil ve kaza yerinden kaçmak suçlaması ile soruşturma başlattı. Wilke ise hakkındaki suçlamaları reddetti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...