Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bingöl'deki terör operasyonlarında 25 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Bingöl'deki terör operasyonlarında 25 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde terör örgütü PKK/KCK üyesi oldukları değerlendirilen şahıslara yönelik son 4 ayda gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 208 kişiden 25’i tutuklandı.

Bingöl Valiliği, Karlıova ilçesinde terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin önlenmesi ve deşifre edilmesine yönelik sürdürülen çalışmalarla ilgili açıklama yaptı.İlçede son 4 ayda PKK/KCK üyesi oldukları değerlendirilen şahıslara yönelik operasyonlar neticesinde 208 şahsın gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, “Gözaltına alınan şahıslardan 25’i tutuklanırken, 20’si adli kontrol şartıyla olmak üzere 183 şahıs serbest bırakılmıştır. Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmaları ile birlikte kararlıkla devam edecektir” denildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...