PTT soyguncusu, 17 dakikada yakalandı

Düzenleyen:
PTT soyguncusu, 17 dakikada yakalandı

YAŞAM Haberleri

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, PTT şubesine elinde silah ve bomba görünümlü pet şişe ile giren Coşkun Ö., 4 bin 500 lira gasp edip taksi ile kaçtı. İhbardan sonra kaçış noktalarında önlem alan polis, soyguncuyu 17 dakikada yakaladı.

Olay, bugün saat 12.30sıralarında, Özkanlar semti 258 Sokak’ta meydana geldi. PTT şubesinde biri bayan 2 görevli bulunduğu sırada giren şapkalı Coşkun Ö., elindeki silah ve bomba görünümlü pet şişesini göstererek kasadaki parayı istedi. Görevliler şoke olurken kasadaki parayı soyguncuya verdi. Şüpheli Coşkun Ö. PTT şubesinden çıkıp ara sokakta kaybolurken PTT görevlileri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı resmi ve sivil ekipleri, soyguncunun kaçş noktalarını kapattı. Polis, Şüpheli Coşkun Ö.’nün takis ile kaçtığını tespit edince kapama noktalarında taksileri özellikle kontrol etti.

POLİS KISA SÜREDE YAKALADI 

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Huzur Timleri,soyguncu Coşkun Ö.’yü Ege Üniversitesi kavşağında 35 T6267 plakalı araçta yakaladı. Polis ekipleri soygundan 17 dakika sonra şüpheli şahsı yakalarken şüpheli Coşkun Ö.’nün çantasından olayda kullandığı silah, bomba düzeneği gibi gösterdiği pet şişe ve PTT’den soyfuğu 4bin 500 lira çıktı. Kısa sürede yakalanan soyguncu Coşkun Ö. Önce Özkanlar Polis Mekezi’ne götürüldü. Şüphelinin daha önce poliste 2 dolandırıcılık ve Ateşli Silahlar ve Bıçaklara muhalefetten suç kaydı olduğu öğrenildi. Şüphelinin üzerinde sahte kimlikte çıktı. Coşkun Ö. Sorgulanmak üzere Gasp Büro Amirliği’ne götürüldü. Polis, PTT’den soyulan 4 bin 500 lirayı PTT’ye teslim etti.

TAKSİCİ POLİS İŞARET EDİNCE DURDU 

Soyguncu Coşkun Ö.'nün soygundan sonra taksiye bindiği daha sonra inip başka bir taksiye bindiği öğrenildi. Şüphelinin bindiği ikinci taksi şoförü Ömer Faruk Bezer, ''Beni bir anda durdurdu. Belindeki silahı gördüm. Panikli bir havası vardı. Biraz ilerledikten sonra polisleri gördüm, işaret ettiler bana. Bende bir anda polislerin önünde durdum ve arabadan indim. Polisler arabada yakaladı kıskıvrak. Bende şok oldum, soyguncu olduğunu öğrenince'' dedi 
Olayla ilgili soruştumanın devam ettiği bildirildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...