Tunceli’de freni boşalan TIR,evin üzerine devrildi

Düzenleyen:
Tunceli’de freni boşalan TIR,evin üzerine devrildi

YAŞAM Haberleri

Tunceli’de freni boşalan TIR’ın iki katlı evin üzerine devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, faciadan dönüldü.

Kaza, merkez Moğultay Mahallesi Değirmen Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kömür indirilen park halindeki 31 V 4677 plakalı TIR, frenlerinin boşalması yüzünden önce yol kenarındaki demir direğe çarptı, ardından da yolun altında bulunan iki katlı evin üzerine devrildi.

Tunceli’de freni boşalan TIR,evin üzerine devrildi

Kazada,TIR’ın devrildiği evde korku dolu anlar yaşanırken, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.Olaya tanıklık eden Turabi Akyıldız isimli vatandaş, "Eve gidiyordum. TIR birden kopup, geldi. Park halindeydi, kömür indiriyorlardı. Normalde düz gidiyordu direğe çarpınca yavaşladı ve devrildi. Demir direk olmasıydı daha kötü olurdu" dedi.Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...