Seyyar satıcı bir tepsi lokumu zabıtaya fırlattı

Düzenleyen:
Seyyar satıcı bir tepsi lokumu zabıtaya fırlattı

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'da seyyar tezgahta şeker ve lokum satan kişi, zabıtaları karşısında görünce çılgına döndü. Zabıtanın tezgahına el koyduğu seyyar satıcı Haşim A., bir tepsi lokumu zabıta memurunun üzerine döktü.

Ramazan ayı dolayısıyla denetimlerini sürdüren Şanlıurfa merkez ilçe Eyyübiye Belediyesi zabıta ekipleri, Haşimiye Meydanı’nda açıkta şeker ve lokum satan bir kişinin tezgahına el koydu. Glikozla yapılan şeker ve lokumlara el koymak isteyen zabıta ekipleri ile seyyar satıcı Haşim A. arasında tartışma çıktı.

Seyyar satıcı bir tepsi lokumu zabıtaya fırlattı

Tezgahını zabıtalara kaptırmamak için uzun süre dil döken seyyar satıcı, öfkelenerek el arabasının üzerinde bulunan bir tepsi  lokumu zabıtanın başından döktü. Üzeri toz pudra şekeri içinde kalan zabıta memuru ile seyyar satıcı arasında gerginliğin artması üzerine olay yerine takviye zabıta ekibi çağrıldı. Zabıtalar tezgahına el koydukları seyyar satıcı Haşim A. hakkında ise yasal işlem başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...