İHH'dan Adıyaman'da 3 bin kişiye iftar

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İHH'dan Adıyaman'da 3 bin kişiye iftar

YAŞAM Haberleri  / AA

İHH İnsanı Yardım Vakfı, "Ramazan'ın her bir günü farklı bir ilde iftar" sloganıyla başlattığı organizasyon kapsamında, iftar tırıyla Adıyaman'da 3 bin kişiye iftar yemeği verdi.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsanı Yardım Vakfı, “"Ramazan’ın her bir günü farklı bir ilde iftar”" sloganıyla başlattığı organizasyon kapsamında, iftar tırıyla Adıyaman'da 3 bin kişiye iftar yemeği verdi.

Biraralık Ortaokulu ek binası bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine yetimler, aileler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

İftar yemeği öncesi Kur'an-ı Kerim okundu. Düzenlenen iftar yemeğine katılan İHH Bölge Başkanı Bekir Çetin, İHH olarak yardım çalışmalarına yurt içi ve yurt dışında devam ettiklerini söyledi.

Ramazan ayında 25 ilde yaklaşık 45 bin aileyle birlikte olacaklarını aktaran Çetin, "Yurt içi yardım çalışmaları konusunda bugün sizinle beraber olduğumuz gibi 45 bin ailemizle kardeşimizle daha buluşacağız. İnşallah bu kardeşliğimizi, birliğimizi, dirliğimizi, sevgimizi pekiştirerek, öğretmeni, memuru ve işçisi aynı sofrada beraberce iftar açmak amacındayız" diye konuştu.

Mavi Marmara Derneği Genel Başkanı İsmail Yılmaz'ın vakıf çalışmalarını anlatmasının ardından 3 bin kişi birlikte iftarlarını açtı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...