Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konya'da kamyonun üzerine direk devrildi

Düzenleyen:
Konya'da kamyonun üzerine direk devrildi

YAŞAM Haberleri

Konya'da hareket halindeki büyükbaş hayvan yüklü kamyonun üzerine, dün dikilen orta refüjdeki beton aydınlatma direği devrildi. Sürücü Mehmet Canbaz'ın direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine yan yatan kamyon, 50 metre sürüklendi. Sürücü Mehmet Canbaz ve oğlu 23 yaşındaki Şahin Canbaz kazayı şans eseri yara almadan atlattı.

Kaza, saat 04.30 sıralarında Konya-Karaman karayolundaki Hadimi Parkı önünde meydana geldi. Besici, 50 yaşındaki Mehmet Canbaz yönetimindeki 42 CNB 99 plakalı kamyonu ile giderken 15 büyükbaş hayvan yüklü kamyonun üzerine orta refüjde bulunan ve dün dikildiği öne sürülen beton aydınlatma direği devrildi. Direğin devrilmesi sonucu direksiyon kontrolünü yitiren Canbaz'ın yönetimindeki kamyon yan yatarak 50 metre sürüklendi. Sürücü Mehmet Canbaz ve araçtaki oğlu 23 yaşındaki Şahin Canbaz, kazayı şans eseri yara almadan atlattı. Yan yatan kamyonda kalan hayvanlar, getirilen başka bir kamyona nakledildi. Kazada hiçbir hayvanın telef olmadığı belirtildi.

Konya'da kamyonun üzerine direk devrildi

"DİREK DÜŞÜNCE KONTROLÜMÜ KAYBETTİM"

Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Mehmet Canbaz, şunları anlattı:"Kadınhanı İlçesi'ndeki hayvan pazarına gidiyorduk. Hareket halindeyken birden üzerimize direk devrildi. Kontrolü kaybettim ve kamyon yan yatıp sürüklendi. Bu direk bir otomobilin üzerine devrilseydi hepsi ölürdü."Bölgedeki bir kişi kazadan önce direğin yana doğru eğrildiğini gördüğünü öne sürerek, "Sabah namazından gelirken direğin yamuk olduğunu fark ettim. Eve gidip yetkilileri arayıncaya kadar direk kamyonun üzerine devrilip kazaya neden olmuş" dedi. Kazayı görüp gelen başka bir kişinin kazadan 10 dakika önce cep telefonu ile çektiği ve direğin eğri durduğunu gösteren fotoğraf dikkat çekti. Olay yerinde inceleme yapan polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

Konya'da kamyonun üzerine direk devrildi

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...