Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayrampaşa'da yangın

Düzenleyen:
Bayrampaşa'da yangın

YAŞAM Haberleri

Bayrampaşa Sanayi Sitesi'nde bir plastik atölyesinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri iş yerinin kilitli kapısını balyozla açarken, plastiklerin yanmasıyla ise gökyüzü siyah dumanla kaplandı.

Bayrampaşa Sanayi Sitesi'nde bulunan bir plastik atölyesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları fark eden vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine intikal eden ekipler, iş yerinin kapısının kilitli olduğunu anlayınca balyozla kapıyı açmaya çalıştı. Yaklaşık 15 dakika süren çalışmanın ardından kapının açılması ile itfaiye erleri yangına müdahale etti.

Bayrampaşa'da yangın

Yangın nedeniyle sanayi sitesi ve gökyüzü siyah dumanlarla kaplandı. Yoğun dumanlar itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesini zorlaştırırken, çevrede bulunan vatandaşlar da olay yerinden uzaklaştırıldı. Ekipler yangını kontrol altına alırken, her ihtimale karşı olay yerinde sağlık ekipleri hazır bekletildi. Yangın esnasında iş yerinde kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı. 

Bayrampaşa'da yangın

Bayrampaşa'da yangın

Bayrampaşa'da yangın

Bayrampaşa'da yangın

Bayrampaşa'da yangın

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...