Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alanya'da aynı gün beşinci orman yangını

Düzenleyen:
Alanya'da aynı gün beşinci orman yangını

YAŞAM Haberleri

Antalya’nın Alanya ilçesi Okurcular Mahallesi’nde orman yangını çıktı. Yangına 1 uçak, 2 helikopter, arazöz ve orman işçileriyle müdahale ediliyor.

Edinilen bilgiye göre, saat 15.00 sıralarında Alanya'nın Okurcular Mahallesi Sağıağalar bölgesindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına 1 uçak 2 helikopter ile Orman Alanya Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazörler, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya itfaiye Müdürlüğü ve 10 araçla müdahale ediliyor. Jandarma ekipleri ise çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Yangının oluşturduğu dev duman kütlesi ise İncekum Plajından da gözüktü. Denize giren yerli ve yabancı tatilciler bir yandan güneşlenirken bir yandan yangın söndürme çalışmalarını izledi.Öte yandan, Alanya ilçesinde gün içinde Okurcular Mahallesi’ndeki yangınla ilgili birlikte 5 orman yangını çıktığı belirtildi. 

Alanya'da aynı gün beşinci orman yangını

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...