Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Baba Candır...

Düzenleyen:
Baba Candır...

YAŞAM Haberleri

Ankara’da Emekli polis İbrahim Tiryaki, 10 yıl önce “maganda kurşunu” ile hayatı kararan oğlunu hayata tutundurmak için evini, yaptığı egzersiz aletleri ile adeta fizik tedavi merkezine çevirdi.

Evini fizik tedavi merkezi yaptı - Ankara’da Emekli polis İbrahim Tiryaki, 10 yıl önce “maganda kurşunu” ile hayatı kararan oğlunu hayata tutundurmak için evini, yaptığı egzersiz aletleri ile adeta fizik tedavi merkezine çevirdi. Konuşamayan ve yürüyemeyen 35 yaşındaki oğlu için hastaneden çıktığı günden bu yana günlük de tutan Tiryaki’nin en büyük hayali, oğlunun iyileştiğinde bu günlüğü okuması.
Baba Candır...
Fedakâr baba, “Onu bir nebze mutlu edebiliyorsam, dünyanın en mutlu babası benim. Her şey oğlum için. Bütün evi Murat’a uygun hale dönüştürdüm. Her sabah mutlaka sporumuz vardır, ellerini, ayaklarını yatağındaki aleti, kendi yaptığım pedallı alet ile çalıştırırım. Hava güzelse mutlaka dışarı çıkarız. Tutup, bırakmayı yeniden öğrettim. Yazı yazmayı öğretmeye çalışıyorum” diye konuştu. Oğul Murat da şablon üzerinden harfleri tek tek göstererek “Babacığım ellerini, ayaklarını öpeceğim” yazarak babasının “Babalar Günü”nü kutladı. 
Baba Candır...
Oğluna nişan hediyesi böbrek

Çanakkale’de, doğuştan görme engelli oğluna, babası böbreğini bağışladı. Çağlar Anılır (31), 3 yıldır böbrek yetmezliği çekiyordu. Eylül ayında kız arkadaşıyla nişanlanacak olan Anılır’a en güzel hediye babası Nuri Anılır’dan (55) geldi. Oğluna böbreğini veren baba Anılır, “Oğlum nişanlanacaktı. Ben de dedim ki bu da benim nişan hediyem olsun” dedi. Yaklaşık 3 saat süren başarılı operasyonun ardından Çağlar, eski sağlığına kavuştu. Taburcu olduktan sonra nişan hazırlıklarına başlayacak.
Baba Candır...
‘Ben dört taneyim babam bir tane’
İzmir’de böbrekleri iflas eden Muhsin Altan’a, kızı Hümeyra (21) böbreğini verdi. Genç kız, duygularını şöyle dile getirdi: “O hastaydı ve hepimiz mutsuzduk. Babasız kalmak istemiyorduk. Ben 4 taneyim, o bir tane. Ben olmasam da olur. Bu düşünceyle ağabeyim ve ben babama gönüllü olduk. Şimdi çok mutluyuz.”

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...