Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Onunla ortak anılar biriktirin

Düzenleyen:
Onunla ortak anılar biriktirin

YAŞAM Haberleri

Uzmanlar, yakın akraba, anne, baba ve kardeşlerden alınan duygusal doyumun, onlarca antibiyotik ve vitaminden çok daha etkili olduğunu söylüyor.

CANAN ERASLAN - Bu iddia, bilimsel testlerle de ispatlanıyor. Bugün Babalar Günü ama 2 gün önce de anne ve babaların her şeyi olan çocuklar karne aldı, koca bir yılın yorgunluğunu çıkaracakları bir tatile hazırlanıyor. Profesyonel yaşam koçu Neslihan Erdoğdu kış boyunca odağı ders, ödev, sınav olan, belki bu haftadan başlayarak hayatının yönünü çizeceği LYS’ye giren çocuklarımız için en önemli şey, onlara sevgi dolu ortamlar sunmak... Yaşı kaç olursa olsun, karnesindeki o rakamlar neyi gösterirse göstersin, ihtiyaçları olan tek şey sevgi. Neslihan Erdoğdu diyor ki; top oynayın, balığa çıkın, kırlarda koşun ve onunla bol bol konuşun... Böylece hem anılarını öğrenmiş, hem önümüzdeki yıllarda neler yapmak istediğini görmüş olursunuz. Belki de yaşayacağınız bu özel anlarda onun yeteneklerini keşfedecek, bir anlamda yaşam yolculuğunun ilk adımını atmış olacaksınız. Birlikte geçirdiğiniz anları fotoğraflamak, gelecek yıllara aktarmak için önemli ama, daha da önemlisi anı biriktirmek... Gözlerinizi kapattığınızda hatırlayacağınız birçok anı...

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...