Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yarım asırlık iftar

Düzenleyen:
Yarım asırlık iftar

YAŞAM Haberleri

Türer Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Eriş, siyaset ve iş dünyasının tanınmış isimlerini 49 yıldır devam eden iftar yemeğinde buluşturdu. İftara, eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'da katıldı.

Bitkisel Üretim Hayvancılık İnşaat Su Ürünleri Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş (TÜRER) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Eriş, Ahırkapı Cıtadel Hotel’de iftar yemeği düzenledi. Bu yıl 49’uncusu düzenlenen geleneksel iftar yemeğine, siyaset, bürokrat ve iş dünyasından bir çok isim katıldı. Misafirlerini kapıda karşılayan Eriş, konukları ile tek tek ilgilendi. Duaların okunması ile başlayan programda ezanın okunmasıyla iftarlar açıldı. İftarın ardından sevenleri sahneye çıkarak, Abdulkadir Eriş ile yaşadıkları anıları anlattı. 

Her sene geleneksel olarak iftar yemeği düzenlediğini ifade eden Bitkisel Üretim Hayvancılık İnşaat Su Ürünleri Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş (TÜRER) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Eriş, “İstanbul’da trafikten dolayı birbirini görmek çok zor. İstanbul’da yaşayıp çok sevdiği dostunu 5 sene göremeyen insanlar var aynı memlekette yaşadığı halde. Bunun gibi iftar yemeklerinde dostları bir araya getiriyoruz. Burada o hasret gideriliyor” dedi. 


İftara katılan Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, “Bu ayın en güzel özelliklerinden bir tanesi de buluşmak ve gönüllerimizde bulunan sevgiyi paylaşmak. Böylesine güzel bir ortamda Ramazan ayını idrak etmeye çalışıyoruz. TÜRER bildiğiniz gibi eğitim ve burs konusunda gençlerimiz için yıllardır devam eden destekleri ile gençlerimizi ülkeye hizmet etmek üzere yetiştiriyor” şeklinde konuştu 

Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü de, “Kadir Eriş ağabey ile bir baba oğul gibiyiz. Yıllardır elinde büyüdüm sayılır. Bu geleneksel iftarı vermekle dostları bir araya getirdi. Geçmişine sahip çıkmayan geleceğine de çıkamaz. Bu geçmiş gelenekleri yaşatmak Kadir ağabey gibilerin sayesinde bize de örnek oluyor” dedi. 

Yarım asırlık iftar

Yarım asırlık iftar

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...