Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milas'ta korkunç kaza, yaralılar var

Düzenleyen:
Milas'ta korkunç kaza, yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Muğla’nın Milas ilçesinde Boğa Yokuşu mevkiinde trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından araçlardan yola dökülen yağ ise ikinci ve üçüncü kazaya sebep oldu, 4 kişi yaralandı.

Milas Boğa Yokuşu Mevkiinde meydana gelen ilk trafik kazasında, Tuzabat istikametinden Milas istikametine seyir halinde bulunan Dursun Eren idaresindeki 20 BKE 25 plakalı hafif ticari araç, kendisiyle aynı yönde seyir halinde bulunan Halil Butekin idaresindeki 09 R 8570 plakalı kamyonette arkandan çarptı.Meydana gelen kazanın ardından 20 BKE 25 plakalı araç sürücüsü Dursun Eren ile aynı araçta yolcu olarak bulunan İlhan İçöz yaralandı.

YOLA DÖKÜLEN YAĞ İSE İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ KAZAYA SEBEP OLDU
Meydana gelen ilk kazanın ardından kazaya karışan araçlardan yola yağ dökülünce ikinci ve üçüncü ayrı bir kazaya sebep oldu. Tuzabat istikametinden Milas istikametine doğru seyir halinde bulunan Numan Kaplan idaresindeki 48 VK 360 plakalı motosiklet ve yine aynı yönde seyir halinde bulunan Ali Sait Çopuroğlu idaresindeki 34 FHY 66 plakalı motosiklet, kazaya karışan araçlardan yola dökülen yağ sebebiyle kontrolden çıkarak her iki motosiklette devrildi.
Yaşanan kazanın ardından 48 VK 360 plakalı motosiklette yolcu olarak bulunan Ayşegül Kaplan ile 34 FHY 66 plakalı motosiklette yolcu olarak bulunan Vildan Kaplan yaralandı.
Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde ve Özel İzan Sağlık Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Kaza sonrası karayolları ekipleri ise yağ dökülen yolda kumlama çalışması yaptı. Güvenlik güçleri meydana gelen kazalarla ilgili soruşturma başlattı.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...