Tokat'taki feci kazadan sonra can pazarı yaşandı!

Düzenleyen:
Tokat'taki feci kazadan sonra can pazarı yaşandı!

YAŞAM Haberleri

Tokat’ta yolcu midibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında araç içerisinde sıkışan yolcuyu itfaiye kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Tokat-Turhal karayolu Atatürk Köprüsü Kavşağı'ndan yolun karşısına geçmekte olan Mustafa Yetkin idaresindeki 60 H 0153 plakalı şehir içi yolcu midibüsü, Tuncay Aslan'ın kullandığı 60 YC 824 plakalı otomobile yandan çarptı. Kazada otomobilde sürücünün yanındaki koltukta yolcu olarak bulunan Alparslan Sert, çarpışmanın etkisi ile bulunduğu yerde sıkıştı. Olay yerinde sevk edilen Tokat Belediyesi İtfaiyesi Müdürlüğü'ne bağlı kurtarma ekipleri tarafından Sert, bulunduğu yerden kısa sürede çıkartıldı. 112 Acil yardım ekipleri tarafından sedye ile ambulansa alınan yaralı, Tokat Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Otomobil sürücüsü de bir başka ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. 
Yaklaşık yarım saat trafiğe kapanan yol araçların kaza mahallinden kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı. Polis olay yerine akın eden vatandaşları uzaklaştırmak için zor anlar yaşadı. 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Tokat'taki feci kazadan sonra can pazarı yaşandı!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...