Kocaeli'de kamyonet ormanlık alana devrildi, sürücüsü öldü

Düzenleyen:
Kocaeli'de kamyonet ormanlık alana devrildi, sürücüsü öldü

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde kontrolden çıkan kamyonetin ormanlık alana devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza gece saat 23.40 sıralarında Kandıra Akdurak Mahallesi Akçakayran mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kandıra’dan İzmit’e gitmekte olan Selahattin Sağlam (38) idaresindeki 41 HL 253 plakalı kamyonet, bir anda sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki ormanlık alana devrildi. Kaza sonrası sürücü Selahattin Sağlam ve yanında bulunan ismi öğrenilemeyen bir kişi ters dönen aracın altında sıkışarak yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine 112, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralıları bulundukları yerden çıkararak 112 ekiplerine teslim ederken, sürücü Selahattin Sağlam olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer yaralı ise Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...