'Oğlum tuzağa düşürüldü'

Düzenleyen:
'Oğlum tuzağa düşürüldü'

YAŞAM Haberleri

Mersin'de 'çöp kavgası' nedeniyle çıktığı öne sürülen kavgada öldürülen 29 yaşındaki Nazım Kuzucu'nun babası Vedat Kuzucu, oğluna tuzak kurulduğunu iddia etti.

İddiaya göre Nazım Kuzucu yanında bir arkadaşı ile birlikte 29 Mayıs'ta aralarında husumet bulunan 30 yaşındaki Ali Filik'in evine gitti. İkili arasında çıkan kavgada Filik, Nazım Kuzucu'yu bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan Ali Filik, nöbetçi mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının soruşturması devam ederken, Nazım Kuzucu'nun çöp toplayarak geçimini sağlayan babası Vedat Kuzucu, oğlunun tuzağa düşürüldüğünü öne sürdü. Yaşanan olayın basına 'çöp kavgası' olarak yansıdığını ancak oğlunun çöp toplamadığını söyleyen Kuzucu, olay günü oğlunun çay içmeye çağrıldığını öne sürdü. 
'Oğlum tuzağa düşürüldü'
'Oğlum tuzağa düşürüldü' diyen baba Kuzucu, şöyle devam etti: "Oğlum düğüne gelmiş, bana da uğradı. Daha sonra misafirliğe çağrılıyor çay içmeye. Orada hunharca çocuğumu öldürdüler. Bu bir çöp kavgası değil. Benim çocuğum fabrikada çalışıyor, çöp toplamıyor. Orada olan insanlar doğru düzgün konuşacaklar, adam gibi ifade verecekler. Hepsi suçludur. Benim isteğim hesap vermeleri. Oğlumu arkadan vurmuş. Anlamadığım sonradan ifade değiştirmişler. Eve baskına geldiğini söylüyorlar. Yalan, yanlış. Adalete güveniyorum. Katilin en ağır şekilde yargılanmasını istiyorum. Orada olan insanların hepsi suçludur. Çocuğumu tuzağa düşürüp öldürdüler. Herkes doğru ifade versin." 
Nazım Kuzucu ayrıca oğlunun cenazesini defnetmek için Yenişehir Kaymakamlığı'ndan yardım istediğini ancak alamadığını öne sürüp, "Eşim dostum olmasa cenazem yerde kalacaktı. Evimin eşyalarını sattım çocuğumu kaldırmak için. Buzdolabıma kadar sattım. Eşyalarımı sattım. Umurumda değil çocuğuma feda olsun. Mevlit okutmak, yemeğini vermek için sattım" diyerek gözyaşları döktü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...