Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul’daki yol verme cinayeti kamerada

Düzenleyen:
İstanbul’daki yol verme cinayeti kamerada

YAŞAM Haberleri

İstanbul Başakşehir’de bir benzin istasyonunda cinayetle sonuçlanan yol verme kavgası kameralara yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, olay, 10 Mayıs sabahı Başakşehir’de meydana geldi. Benzin almak için otomobiliyle bir akaryakıt istasyonuna gelen Kaplan İşcanlı(33), yol verme sebebiyle başka bir araç sürücüsüyle tartıştı. İstasyonda aracından inerek diğer aracın sürücüsünün yanına giden İşcanlı, tartışmaya devam etti. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre aracın koltuk başlıklarını söken 2 kişi aşağıya inerek İşcanlı’ya saldırdı. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine darbeler alan Kaplan İşcanlı hastaneye kaldırıldı. İşcanlı, Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 38 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Cinayet soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri benzin istasyonu ve çevresindeki güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. 2 katilin peşine düşen polisler Canpolat S. (21) ve Onur Y. (19) isimli zanlıların İşcanlı’nın ölüm haberi sonrası İstanbul’dan kaçmaya hazırlandıkları ve Avcılar’da bir notere giderek davayı takip etmek üzere bir avukata vekalet vermeye çalıştıklarını tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler 2 zanlıyı gözaltına aldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...