Doğu üşüyor batı yanıyor

Düzenleyen:
Doğu üşüyor batı yanıyor

YAŞAM Haberleri

Haziran ortasında bunaltıcı sıcakların yaşandığı batı ve güney illerinde vatandaşlar denize girerken, Erzurum'da yaşayan vatandaşlar ise ceketleriyle geziyor.

Yurdun birçok bölgesinde etkisini sürdüren sıcak hava vatandaşları bunaltırken, Erzurum'da ise vatandaşlar üşümemek için ceketlerini giyerek yazın gelmesini bekliyor. Batı ve güney kesimlerde hava sıcaklığı 44 dereceye kadar çıkarken, Erzurum'da ise bugün öğle saatlerinde termometreler 21 dereceyi gösterdi. Gece saatlerinde 9 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı, vatandaşları kıştan kalma manzarayla karşı karşıya bırakıyor. Gündüz saatlerinde bile güneşin altında ceketleriyle dolaşan Erzurum'daki vatandaşlar, yazı büyük bir özlemle bekliyor.Mart ayından daha soğuk bir Haziran yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, "Erzurum'da Ağustos 15 olunca yaz biter. Ama hala yaz başlamadı. Akşamları soğuk oluyor. Mart'tan daha soğuk bir Haziran yaşıyoruz" dedi.Öte yandan Erzurum Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Erzurum'da Perşembe ve Cuma günleri yağış beklenirken, en düşük hava sıcaklığının 11 en yüksek ise 26 derece olacağı tahmin ediliyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...