Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hayrata hortum bağlayıp sokakta duş aldı

Düzenleyen:
Hayrata hortum bağlayıp sokakta duş aldı

YAŞAM Haberleri

Balıkesir’in turizm bölgesi Edremit Körfezi’nde hava sıcaklığı 40 dereceyi aşınca, sıcaktan bunalan vatandaşlar sokak çeşmelerine hortum takıp sokak ortasında duş aldı.

Balıkesir’in tatil merkezlerinin bulunduğu Edremit Körfezi’nde hava sıcaklığı 40 dereceyi aştı. Bölgeyi etkisi altına alan çöl sıcakları hayatı olumsuz etkilerken, sıcaklık Ayvalık’ta 38.5, Burhaniye’de 39.7, Edremit’te ise 41.4 derece olarak ölçüldü. Sıcaklık ile bölgede etkili olan aşırı nem ise vatandaşları adeta evlerinde hapsetti. Uzmanların uyarılarını dinleyen bölge halkı ve tatilciler sahillere gitmek yerine evlerinde sıcak hava dalgasının geçmesini beklemeyi tercih ettiler. Sahiller ise yaz sezonunun en hareketli günlerinde olması gerekirken boş manzaralar verdi. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar ise sokak çeşmelerine taktıkları hortumlar ile serinlemeye çalıştılar. Aşırı sıcakların hafta sonuna kadar bölgede etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...