Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

3 kız kardeşten en acı koşu

Düzenleyen:
3 kız kardeşten en acı koşu

YAŞAM Haberleri

Adana'da serinlemek için sulama kanalına giren Suriyeli bir genç boğuldu.

3 kız kardeş, kardeşleri sudan çıkartılırken bir umutla koştu ancak onun cansız bedeniyle karşılaşınca ağıt yakıp herkesi ağlattı

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesi, Hadırlı Mahallesi'nde meydana geldi. Suriye'den savaştan kaçarak 2 yıl önce Adana'ya gelen İlhan ailesinin 19 yaşındaki çocukları Ali İlhan bugün mısır tarlasında çalıştıktan sonra serinlemek için sulama kanalına girdi. Bir süre yüzen İlhan daha sonra boğulma tehlikesi atlattı. Suda çırpınan Ali İlhan’ı kurtarmak için çevredeki vatandaşlar suya atladı ancak genç akıntıya kapılarak kayboldu.

Vatandaşların durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen su altı ekipleri sulama kanalına girerek Ali İlhan'ı aramaya başladı. İlhan'ın ablaları Kevser, Sema Nur ve Hira da olay yerine geldi.

Genç kızlar kardeşlerinin sağ salim çıkartılması için bir umutla beklemeye başladı. Su altı ekibi sulama kanalında yaklaşık 1 saat boyunca arama yaptı. Ekipler arama sonucunda İlhan'ı suya girdiği yerin yaklaşık 4 kilometre uzağında bulup kanaldan çıkardı. Bu sırada İlhan'ın kız kardeşleri onun bulunduğunu görünce umutla ona doğru koştu. Ancak olay yerine geldiklerinde kardeşlerinin cansız bedenine görünce "Ali" diye bağırıp gözyaşlarına boğuldular. Genç kızların yaktıkları ağıtlar orada bulunan herkesi ağlattı.

Genç kızlar İlhan'ı son bir kez olsun görmek istedi ancak polisler izin vermedi. Ali İlhan'ın cansız bedeni ambulans ile morga götürüldü.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...