HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ankara'da feci kaza: 1 ölü ve 1 yaralı var

Düzenleyen:
Ankara'da feci kaza: 1 ölü ve 1 yaralı var
Ankara, Kaza, Haber

YAŞAM Haberleri

Başkent’te kontrolden çıkan otomobil önce bir yayaya, ardından park halindeki araçlara çarptı. Kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Kaza, saat 23.00 sularında Çankaya Öveçler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Beyaz Rusya trafiğine kayıtlı 0909 PM-7 plakalı otomobilin sürücüsü, 1071 Malazgirt Bulvarı ile Lizbon Caddesi kesişiminde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önce bir yayaya, ardından da park halindeki araçlara çarptı. Talihsiz yaya olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilin sürücüsü ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 
Kaza nedeniyle bölgeye polis ve sağlık ekipleri intikal etti. Mahalle sakinleri, polis ekiplerinin incelemelerini meraklı gözlerle izledi. Yaralı sürücü, bölgeye gelen ambulansla tedavi edilmek üzere Gazi Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. 
Kazanın gerçekleştiği bölgede yol yapım çalışmasının yarım kaldığını söyleyen Muzaffer Ulusoy isimli vatandaş, “Bu yol uzun süredir kapalı duruyor. Burada yedinci, sekizinci kaza. Yetkililerin hiç burayla ilgilendiği yok. Yol yarım kaldı. Her gün yayalar için tehlike söz konusu. Yetkililerin buna eğilmesini, burayla ilgilenmelerini istiyoruz mahalle sakinleri olarak. Hem canımız, hem malımız her şeyimiz tehlikede burada” şeklinde konuştu. 
“6 YILDIR HAFTADA 2 KEZ KAZA OLUYOR” 
Yolda her hafta iki kez kaza yaşandığını ifade eden mahalle sakinlerinden Cengiz Altundağ ise şöyle konuştu: 
“Burası can pazarı. Marketler yolun diğer tarafında kaldı geçemiyoruz. Çünkü sürücüler yolu açık zannediyor, hızlı geliyor. Buraya gelip yolun kaplı olduğunu gördüğünde hiçbir şey yapamıyor. 6 yıldır haftada 2 kez kaza oluyor. MOBESE koyun bakın buraya.” 
Kazanın görgü tanığı olan Atilla Gültekin, “Biz kahvede oturuyorduk, buradan aşırı bir duman ve gürültü geldi. Araç yayaya vuruyor, yaya karşıdaki tabelaya ve duvara çarpıyor. Araç daha sonra park halindeki araçlara çarparak duruyor. Ben yandaki binada oturuyorum. Her sene burada 3,4 kişi hayatını kaybediyor. Sürücü buranın açık olduğunu biliyor. Hızını alamayınca buradaki araçlara vuruyor. Burada sürekli kaza oluyor” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...