Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kars'ta şüpheli çanta paniği

Düzenleyen:
Kars'ta şüpheli çanta paniği

YAŞAM Haberleri

Kars'ta bir otomobilin arkasına bırakılan şüpheli sırt çantası, bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatıldı.

Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Faikbey Caddesi üzerinde sırt çantası gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kars'ın en işlek caddelerinden birinde otomobilin arkasında unutulan şüpheli sırt çantası polisi harekete geçirdi. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, Faikbey Caddesini araç ve yaya trafiğe kapatan polis, olay yerine Bomba İmha Uzmanını çağırdı. Bölgede güvenlik önlemleri alan polis, vatandaşları da olay yerinden uzaklaştırdı.

Kars'ta şüpheli çanta paniği

Olay yerine gelen bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyerek şüpheli sırt çantasına fünye yerleştirdi. Kontrollü olarak patlatılan çantadan kimlik kartı ile kitap çıktı. Yapılan incelemenin ardından sırt çantasından çıkarılan kimlik kartı ile kitaplar poşete konularak muhafaza altına alındı.Öte yandan vatandaşların umursamaz tavırları ve şüpheli sırt çantasının önünde selfie yapmak istemeleri ise dikkat çekti. Polis gerekli incelemelerin ardından Faikbey Caddesini araç ve yaya trafiğine açtı. 

Kars'ta şüpheli çanta paniği

Kars'ta şüpheli çanta paniği

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...