Günyüzü Köyü'nde sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Düzenleyen:
Günyüzü Köyü'nde sokağa çıkma yasağı ilan edildi

YAŞAM Haberleri

Survivor köyü olarak adlandırılan Günyüzü Köyü’nden bir son dakika haberi geldi.

Beytüşşebap'a bağlı Günyüzü Köyü’nde bugün sabaha karşı saat 03.00’ten itibaren, ilçe kaymakamlığı tarafından ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Günyüzü Köyü çocukların Survivor yarışmasında esinlenerek kurdukları yarışma parkuruyla gündeme gelmişti. İşte Günyüzü Köyü’ndeki son durum...Şırnak Valiliği Beytüşşebap'a bağlı Günyüzü Köyü’nde sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini açıkladı. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, terör örgütü mensuplarının yakalanması amacıyla Günyüzü Köyü’nde ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtilerek şöyle denildi: "İlimiz Beytüşşebap İlçesi Günyüzü Köyünde 22.06.2016 Çarşamba günü saat 03.00’ten itibaren bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için Beytüşşebap Kaymakamlığı tarafından 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 32/Ç maddesi gereğince, ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir."

SURVİVOR KÖYÜ OLARAK TANINDI 
Türkiye Irak sınırının sıfır noktasında televizyondan esinlenen çocuklar, Survivor yarışmasında oynanan oyunları taklit ederek kendi imkanlarıyla bahçelerinde kurmuş oldukları stantlardan atlayıp yarışmadaki parkurla gündeme gelmiş ve Survivor Köyü olarak tanınmıştı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...