Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

120 kişi kamyonla plaja geldi, jandarma alarma geçti

Düzenleyen:
120 kişi kamyonla plaja geldi, jandarma alarma geçti

YAŞAM Haberleri

Bir plaja kamyonla gelen çoğunluğu kadın ve çocuk kalabalık grup herkesi şaşırttı. Mülteci sanılan grubu vatandaşlar, jandarmaya ihbar etti. Kontrol edilen grubun denize gelmiş tatilciler olduğu anlaşıldı. Grup içindeki bir kişi, arandığı belirlenince gözaltına alındı.

Gerek Koyu'ndaki toprak yola giren eski bir kamyondan inen çoğu kadın ve çocuk olan yaklaşık 120 kişi, plajdakilerde şaşkınlık oluşturdu. Bu kişilerden bazılarının Arapça konuştuğunu duyanlar, mülteci sandı. Vatandaşlar, kamyondan eşyalarıyla inen, yemek yiyen ve denizde elbiseleriyle giren topluluğu jandarmaya ihbar etti. 
120 kişi kamyonla plaja geldi, jandarma alarma geçti
İhbar üzerine plaja gelen jandarmanın yaptığı kontrolde, grubun Bodrum'daki bir katı atık depolama alanında çöp ayrım işinde çalışan işçilerin aile ve çocukları olduğu ortaya çıktı. Grup içinde bulunan 23 yaşlarındaki T.K.'nın arandığı ortaya çıkınca gözaltına alındı. 

Kamyonun şoförü M.D. (45) hakkında taşıma sınırı üstünde yolcu aldığı için 58, karayolu yapısı ve kapasitesi ile trafik güvenliği bakımından tehlikeli olabilecek tarzda yükleme yaptığı için 147 lira ceza yazıldığı öğrenildi.
Plajda topluluğu görünce şaşkınlık yaşayanlardan 43 yaşındaki Metin Canlı, "Eşim ve çocuklarımla denize girmeye gelmiştik. Bir kamyonun geldiğini, içinden insanların indiğini ve bu insanlarında en 120 kişi olduğunu görünce şok olduk. Göçmen sandık. Çünkü bazıları Arapça konuşuyorlardı. İlgili makamlara telefon ederek durumu bildirdik" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...