Batman'da kardeşlere silahlı saldırı, ölü ve yaralı var

Düzenleyen:
Batman'da kardeşlere silahlı saldırı, ölü ve yaralı var

YAŞAM Haberleri

Batman'da müteahhit Nizam Yusufoğlu ile Batman Havalimanı'nda özel güvenlik görevlisi olan kardeşi Muhammet Yusufoğlu, kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Yaralanan kardeşlerden Nizam Yusufoğlu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Batman'da TOKİ konutlarının yapımını üstlenen müteahhit 46 yaşındaki Nizam Yusufoğlu ile Havalimanında özel güvenlik görevlisi olan kardeşi 37 yaşındaki Muhammet Yusufoğlu, inşaata çalışan işçilerle birlikte iftar açtıktan sonra, kent merkezine dönüş yolunda, Güney Raman Çevre Yolu TPAO Kavşağı'nda, kimlikleri belirlenemeyen bir grubun silahlı saldırısına uğradı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan Yusufoğlu kardeşler, ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Nizam Yusufoğlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Muhammet Yusufoğlu'nun da henüz hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.
Olayın alacak-verecek meselesinden kaynaklanmış olabileceği iddia edilirken, saldırıya karıştığı gerekçesiyle bazı kişiler gözaltına alındı. Hayatını kaybeden Nizam Yusufoğlu, dün akşam yapılan otopsinin ardından Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...