Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kekik toplamak isterken feci şekilde can verdi

Düzenleyen:
Kekik toplamak isterken feci şekilde can verdi

YAŞAM Haberleri

​Muğla’nın Fethiye ilçesinde kekik toplamak için dağa çıkan Erkan Çınar, kayalıklardan karayoluna düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Ölüdeniz Mahallesi’nde bir otelde çalışan Erkan Çınar (33), boş kaldığı zamanlarda aile bütçesine katkı sağlamak için dağlara çıkarak kekik topluyordu. Yine mesaisinin bitmesiyle motosikletiyle otelden ayrılan Çınar, Ölüdeniz-Faralya yolu üzerinde durarak, dağlık alanda kekik toplamaya başladı. Kayalıklara tırmandığı sırada ayağının kayması sonucu 25 metre yükseklikteki dik yamaçtan karayolunun ortasına düşen Çınar, olay yerinde hayatını kaybetti. 
Erkan Çınar'ın yolun ortasında hareketsiz yattığını gören sürücüler, 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi. Olay yerinde gelen sağlık ekipleri, kafasının üstüne düşen Çınar'ın bir süre önce hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza nedeniyle Ölüdeniz-Faralya yolu yaklaşık 1,5 saat trafiğe kapalı kaldı. Evli ve 1 çocuk babası Çınar’ın cenazesi, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Acı haberi alır almaz bölgeye gelen Faralya Mahalle Muhtarı Hasan Karaburun, "Erkan, mahalle halkımızdandır. Ölüdeniz'de bir otelde çalışmaktaydı. Sabah erken otele gider ve öğle saatlerinde işten çıkar. Borçlu olduğu için de iş çıkışlarında kekik toplayıp borçlarını ödemeye çalışıyordu. Böyle bir olayın olmasından dolayı çok üzgünüm" dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...