Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sıcaktan bunalan çocuklar kendini süs havuzuna attı

Düzenleyen:
Sıcaktan bunalan çocuklar kendini süs havuzuna attı

YAŞAM Haberleri

Türkiye'nin en sıcak kentlerinin başında gelen Şanlıurfa'da çocuklar, yasağa aldırmadan süs havuzlarına ve sulama kanallarına girdi

Türkiye'nin en sıcak kentlerinin başında gelen Şanlıurfa'da termometrelerin 45 dereceyi göstermesi üzerine, çocuklar yasağa aldırmadan süs havuzları ve sulama kanallarında serinlemeye çalıştı. Son günlerde Şanlıurfa'da etkisini iyice artıran sıcak havalar nedeniyle sıcaktan bunalan çocuklar, belediyeye ait süs havuzlarında serinlerken kırsal bölgedeki çocuklar da sulama kanallarına girerek serinlemeye çalıştı. Esnaftan bazılarının da çocuklarla birlikte elbiseleriyle süs havuzuna girerek serinlemeye çalıştığı görüldü. Sıcaklık ve ramazan ayı dolayısıyla cadde ve sokaklar da neredeyse boşaldı. Evlerinde klima bulunmayan vatandaşlar, park ve yolların orta refüjlerindeki ağaçların gölgesinde vakit geçirdi.

- Gaziantep
Gaziantep'te 35 derece olarak ölçülen hava sıcaklığı nedeniyle çocuklar su oyun alanlarına ilgi gösterdi.
Son günlerde artan hava sıcaklıklarının 35 dereceye ulaştığı kentte, hava sıcaklığı, nem oranı nedeniyle yaklaşık 39 derece olarak hissedildi.
Hava sıcaklığı nedeniyle kentteki çoğu işlek caddede yoğunluğun az olması dikkati çekti. Vatandaşlar daha çok klimalı veya yeşil alanlarda vakit geçirmeyi tercih etti.
Bazı çocuklar ise Gaziantep Büyükşehir Belediyesince yaptırılan Fıstık Park'taki su oyun alanlarında vakit geçirerek serinleme imkanı buldu. Parktan geçen bazı vatandaşlar da çocukların eğlencelerine katıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...