Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayınbiraderini boğazını keserek öldürdü

Düzenleyen:
Kayınbiraderini boğazını keserek öldürdü

YAŞAM Haberleri

Antalya'nın Kumluca ilçesinde sera işçisi olarak çalışan Afgan uyruklu şahıs, aralarında tartışma yaşanan kayınbiraderini bıçakla boğazını keserek öldürdü, bir kişiyi de yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, Sarıcasu Mahallesi’nde sera işçisi olarak çalışan Afgan uyruklu Ferdi Namazi, Ferhat Özbek ve Baz Mahmet Tajik arasında yaşandı. Ferdi Namazi'nin kız kardeşiyle evli olan Baz Mehmet Tajik, eşine şiddet uygulayınca, kayın biraderi Ferdi Namazi ve arkadaşı Ferhat Özbek tarafından darp edildi. Olayın ardından intikam almak isteyen Tajik, aynı gece sahur vaktinde traktör römorkunda uyuyan Ferhat Özbek ve kayınbiraderi Ferdi Namazi'nin boğazlarını bıçakla kesti. Baz Mehmet Tajik olay yerinden kaçarken aile fertlerinin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılar ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra ambulansla Kumluca Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralılardan Ferdi Namazi yolda hayatını kaybederken, Ferhat Özbek ise yapılan ilk müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili cumhuriyet savcılığı ve jandarma tarafından soruşturma devam ederken, kayınbiraderini öldüren ve Ferhat Özer'i de ağır yaralayan Baz Mehmet Tajik'in yakalanması için çalışılıyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...