Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karısını ve doğmamış ikizlerini gözünü kırpmadan öldürdü

Düzenleyen:
Karısını ve doğmamış ikizlerini gözünü kırpmadan öldürdü

YAŞAM Haberleri

Muğla'nın Seydikemer İlçesi’nde 31 yaşındaki Ercan Durmaz, ziyarete gittiği kayınpederinin evinde 7 aylık ikiz bebeğe hamile olan eşi 30 yaşındaki Nezahat Durmaz’ı av tüfeğiyle başından vurup öldürdükten sonra intihar etti.

Fethiye merkez Menteşoğlu Mahallesi’nde oturan ve aşçılık yapan Ercan Durmaz, dün eşi Nezahat Durmaz ile birlikte Seydikemer’e bağlı Kayacık Mahallesi Hacıatıklar mevkiinde oturan kayınpederi Bayram Arslan’ı ziyarete gitti. Durmaz, bugün saat 18.00 sıralarında kayınpederinin evinde ikiz bebeğe hamile eşiyle bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışma sırasında Ercan Durmaz, eşi Nezahat Durmaz’ı av tüfeğiyle başından vurdu, ardından da yan odaya geçip, aynı silahı başına dayayıp tetiği çekti.

Evden birkaç dakika arayla iki el silah sesi duyan kayınpederi, içeri girdiğinde kızı ve damadının ayrı odalarda kanlar içerisinde buldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde, Ercan Durmaz ile Nezahat Durmaz ve karnındaki ikiz bebeklerin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Karısını ve doğmamış ikizlerini gözünü kırpmadan öldürdü

Eve gelen yakınları sinir krizi geçirirken, çiftin cesetleri, olay yerindeki incelemenin ardından çiftin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Yakınları, 1 yıllık evli olan Durmaz çiftinin aralarında bugüne kadar herhangi bir problem yaşanmadığını söyledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...