Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sağanak yağış geliyor

Düzenleyen:
Sağanak yağış geliyor

YAŞAM Haberleri

Yapılan son değerlendirmelere göre, genellikle az bulutlu ve açık, doğu kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Sıcaklar kuzey ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece; güney, iç ve batı kesimlerde 5 ila 9 derece üzerinde seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısında kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esecek.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 
Ankara: Az bulutlu ve açık 34 
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 33 
İzmir: Az bulutlu ve açık 39 
Adana: Az bulutlu ve açık 37 
Antalya: Az bulutlu ve açık 41 
Samsun: Parçalı bulutlu 29 
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24 
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 38 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...