Kütahya'da şüpheli paket alarmı

Düzenleyen:
Kütahya'da şüpheli paket alarmı

YAŞAM Haberleri

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde iki bankanın yer aldığı kavşakta bulunan şüpheli sırt çantası, polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan çantadan defter ve çık sayıda kitap çıktı.

Tavşanlı Yeni Mahalle'de Emirler Caddesi ve İstasyon Caddesi kavşağına bırakılan sırt çantasını gören vatandaşlar polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, geniş güvenlik önlemi alarak caddeyi yaya trafiğine kapatıp, Kütahya merkezden bomba imha uzmanını çağırdı. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri, çantanın yanına fünye yerleştirdi. Gerekli önlemler alındıktan sonra çanta uzmanlar tarafından patlatıldı. Patlatılan çantadan bir öğrenciye ait olduğu sanılan defter ve kitaplar çıktı. Olay sonrası cadde yaya ve araç trafiğine açılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...