Uzman Çavuş Kerim Örtücü ilk görev yerinde şehit düştü

Düzenleyen:
Uzman Çavuş Kerim Örtücü ilk görev yerinde şehit düştü

YAŞAM Haberleri

Hakkari’deki hain saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Kerim Örtücü’nün henüz 4 aylık uzman çavuş olduğu ve ilk görev yerinde şehit düştüğü bildirildi.

Hakkari-Çukurca karayolunda güvenlik güçlerinin geçişi esnasında el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan dört askerden Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü’nün (24) Ordu’nun Ünye ilçesi Taflancık Mahallesi’nde yaşayan ailesine acı haber, Fatsa Kaymakamı ve Ünye Kaymakam Vekili Mehmet Yapıcı, Ünye İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Gökhan Coşkun ve Ünye Askerlik Şubesi Başkanı Personel Üsteğmen Vahap Özyılmaz tarafından verildi. Acı haberi alan aile gözyaşlarına boğuldu. Şehidin 48 yaşındaki annesi Maide Örtücü, “Biz burada rahat uyuyalım diye canlarınızı verdiniz oğlum. Allah bizi de senin şefaatine nail eylesin oğlum. Bizi seninle buluştursun oğlum. Uzun uzun ağrılar diner, ayaklarımın ağrısı diner ama yüreğimin ağrısı dinmez oğlum” diyerek ağıt yaktı.
Uzman Çavuş Kerim Örtücü ilk görev yerinde şehit düştü
“Hainlere inat ağlamayacağım” diyen ve ardından “Dayanamıyorum” diyerek gözyaşı döken 51 yaşındaki acılı baba Ahmet Örtücü ise, “Yavrum inşallah şehitlik mertebesine ulaştı. Gitme yapma dedim, o da bana yazılmışsa her yerde bulur dedi. Ama bize dayanmak çok zor” diye konuştu. Henüz 4 aylık uzman çavuş olan ve ilk görev yerinde şehit düşen Uzman Çavuş Kerim Örtücü’nün üç erkek kardeşin en büyüğü olduğu öğrenildi. Şehit, yarın Ünye Şehir Stadı’nda düzenlenecek törenin ardından son yolculuğa uğurlanacak.
Uzman Çavuş Kerim Örtücü ilk görev yerinde şehit düştü

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...