Lice şehitlerinin acı haberleri ailelerine ulaştı

Düzenleyen:
Lice şehitlerinin acı haberleri ailelerine ulaştı

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Astsubay Şükrü Ceylan'ın ve Uzman Çavuş Emrah Aytemiz'in (28) acı haberi baba ocağına ulaştı.

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında bölücü terör  örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda şehit düşen 34 yaşındaki  Astsubay Şükrü Ceylan'ın Kırıkkale'deki baba ocağına ateş düştü. Etiler Mahallesi'ndeki evlerinde oğullarının şehadet haberini alan  baba Muhittin ve anne Dudu Ceylan'ı yakınları ile komşuları teskin etmeye  çalıştı. Öte yandan eşinin şehadet haberini Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki baba  evinde alan Büşra Ceylan'ı da yakınları ve komşuları sakinleştirmeye uğraştı. Haberin ardından her iki evin bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı.

Baba Ceylan, hastaneden dönüşte gazetecilere yaptığı açıklamada,  "Lanet olsun. Allah belalarını versin. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin." dedi.

Görev yeri Ağrı Doğubeyazıt olan ve Diyarbakır'ın Lice ilçesine  görevli giden şehit Ceylan'ın bir kardeşinin de Eskişehir'de uzman çavuş olduğu  öğrenildi.

Şehit Ceylan'ın Yavuz isminde bir çocuk sahibi olduğu belirtildi.

ŞEHİT ATEŞİ RİZE'YE DE DÜŞTÜ

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Emrah Aytemiz'in (28) acı haberi baba ocağına ulaştı.

Çocuklarının şehadet haberini Rize'nin fındıklı ilçesi Hürriyet Mahallesindeki evlerinde alan baba Akın Hüseyin ve anne Filiz Aytemiz feryat etti.

Ailenin tek çocuğu olduğu ve 20 Temmuzda evleneceği öğrenilen Şehit Uzman Çavuş Emrah Aytemiz'in naaşı yarın öğle namazından sonra Fındıklı merkezde kılınacak cenaze namazının ardından Hürriyet Mahallesinde bulunan aile kabristanlığına defnedilecek.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...