Çankırı'da "PKK'nın renklerinde tespih" gerginliği

Düzenleyen:
Çankırı'da "PKK'nın renklerinde tespih" gerginliği

YAŞAM Haberleri

Çankırı'da seyyar satıcıdan PKK renklerinde tespih istediği iddia edilen 3 kişi ile çevredeki vatandaşlar arasında kavga çıktı.

Çankırı'da, seyyar satıcıdan imamesinde terör örgütü PKK'nın kullandığı renklerin bulunduğu tespih istediği iddia edilen kişiler ile vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı.

Alınan bilgiye göre, Necip Fazıl Kısakürek Sokak'ta tespih satan seyyar satıcının yanına giden M.Ç. (27), B.Ç. (22) ve ismi öğrenilemeyen bir kişinin, imamesinde Türk bayrağı olan tespihleri görmeleri üzerine, imamesinde terör örgütü PKK'nın kullandığı renklerin bulunduğu tespih istedikleri iddia edildi.

Bunu duyan vatandaşlarla söz konusu 3 kişi arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönen olayda bir kişi kaçarken, M.Ç. ve B.Ç. isimli kişiler ise aynı sokaktaki bir apartmana sığındı. 

Çankırı'da

500 KİŞİ TOPLANDI

M.Ç. ve B.Ç'nin polisler tarafından emniyet müdürlüğüne götürülmesi üzerine yaklaşık 500 kişi de emniyet müdürlüğünün bulunduğu Şehit Pilot Erdem Öztürk Sokak'a doğru yürüdü. 

Sokağın girişlerini kapatan polis ekipleri, vatandaşları dağıtmak amacıyla havaya ateş açtı. Polis ekiplerinin üçüncü kişiyi aradığı da öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çankırı'da

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...