Gaziantep'te alacak meselesi kanlı bitti: 1 ölü

Düzenleyen:
Gaziantep'te alacak meselesi kanlı bitti: 1 ölü

YAŞAM Haberleri

Gaziantep’te iki akraba arasında alacak verecek yüzünden çıkan kavgada 1 kişi silahla vurularak öldürüldü.

Olay, sabah saatlerinde Şehitkamil ilçesi, Gazi Mahallesi, 10 nolu sokak üzerinde bulunan evde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde evden silah sesi geldiğini duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerinde yaptığı araştırma sonucunda bir evde başından vurulmuş kanlar içinde yatan bir erkek cesedi buldu. Yapılan inceleme sonucu cesedin evinde yalnız yaşayan 55 yaşındaki Tuncay Sincar’a ait olduğu tespit edildi. Polis ekipleri şimdi en son evin yakınlarında görüldüğü iddia edilen Tuncay Sincar’ın akrabasının izini sürüyor.

Olay sonrası Sincar’ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Burada yapılacak olan otopsi sonrası Tuncay Sincar’ın (55) cesedinin defnedilmek üzere yakınlarına teslim edileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...