15 gündür aranıyordu, cesedi bulundu

Düzenleyen:
15 gündür aranıyordu, cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri

Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi'nde 15 gündür haber alınamayan 74 yaşındaki Halil Yanak'ın cansız bedeni, kullanılmayan bir evin bahçesinde bulundu.

Çay'a bağlı Şirinevler Mahallesi'nde oğluyla birlikte oturan alzheimer hastası emekli Halil Yanak, 12 Haziran'da evden çıktı. Yanak'tan bir daha haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Halil Yanak'ı bulmak için başlatılan çalışmalardan sonuç elde edilemezken, dün saat 21.00 sıralarında ilçe girişinde koyunlarını otlatan çoban Tahir Sarıtepe, hayvanların ürkmesi üzerine kullanılmayan evin bahçesinde ceset olduğunu fark etti. Sarıtepe'nin ihbarı üzerine gelen polis, cesedin Halil Yanak'a ait olabileceğini belirledi. Olay yerine gelen yakınları cesedin Yanak'a ait olduğunu teşhis etti. Yapılan incelemenin ardından Halil Yanak'ın cenazesi morga konuldu. Hayvanlar otladığı sırada yol kenarında oturduğunu söyleyen Tahir Sarıtepe, "Koyunların otların arasından kaçtığını gördüm. Oraya gittim ve çukurda birinin yattığını gördüm. Çok kokuyordu. Emniyete haber verdim, geldiler kaybolan adamın cesedi olabilir diyerek oğluna haber verdiler" dedi.
Yusuf Yanak da babasını 15 gündür aradıklarını ancak hiçbir sonuç alamadıklarını anlatırken, "Babam 15 gündür her gün bizim ve yüzlerce kişinin gelip geçtiği yerdeymiş. Burası kullanılmayan evin bahçe kenarı. Bahçeye giderken buraya düşmüş bayılmış. Baktığımda elbiselerinden tanıdım. Kafa kısmı sıcaktan tanınmayacak halde çürümüş" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...