Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayıp çiftçinin cesedi bulundu!

Düzenleyen:
Kayıp çiftçinin cesedi bulundu!

YAŞAM Haberleri

Niğde'nin Altunhisar İlçesi'nde kayıp olarak aranan çiftçi 70 yaşındaki Talat Akalın'ın kendisine ait bahçede cesedi bulundu.

Vücudunda herhangi bir yara veya iz bulunmayan Akalın'ın kalp krizinden öldüğü üzerinde duruluyor. İlçeye bağlı Karakapı Köyü'nde yaşayan Talat Akalın, iddiaya göre dün sabah saatlerinde evden ayrıldı. İftar saati yaklaşmasına rağmen Talat Akalın'ın eve dönmediğini fark eden yakınları aramaya başladı ancak sonuç alamadı. İhbar üzerine jandarma ve AFAD'dan yardım istendi. Köye gelen ekipler, Akalın'ın eve 12 kilometre uzaklıkta bir bahçesi olduğunu öğrenmesi üzerine arama çalışmalarını o bölgeye kaydırdı. Aramalar sonunda saat 01.00 sıralarından Talat Akalın'ın bahçede arı kovanlarının yanında cesedi bulundu. Vücudunda herhangi bir darp, yara, kesici ve ateşli silah yaralanması bulunmayan Talat Akalın'ın kalp krizinden öldüğü tahmin edilirken, olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesedi otopsi için hastane morguna götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...