Türkiye Tüketici Ödülü Yarışması başladı

Düzenleyen:
Türkiye Tüketici Ödülü Yarışması başladı

YAŞAM Haberleri

Baby&Kid Store dergisinin her yıl düzenlediği 'Türkiye Tüketici Ödülü Yarışması (Consumer Award)’ başladı.

Tüketici Ödülü Yarışması kapsamında bir çok marka seçilen en özel ürünlerle karşınıza çıkıyor. Ağustos ayında son bulacak olan yarışmada 8 farklı kategoride alanında en iyi olanlar belirlenecek. Dünyanın en köklü ve en verimli fuarları arasında yer alan Kind&Jugend Fuarı ile Baby&Kid Store ve Türkiye Çocuk dergilerinin iş birliği çerçevesinde düzenlenen yarışma için oy kullanmaya başlayabilirsiniz. www.baby-kidstore.com/anket linkinden katılımda bulunabilir, her kategoride birinci olan ürünleri kazanma şansını yakalayabilirsiniz. 

Sizlerin oylarıyla en iyi ürünlerin belirleneceği yarışmada, tek yapmanız gereken 8 farklı kategoride seçtiğiniz en iyi ürün için oy kullanmak. Yarışma bittikten sonra oylamaya katılan her 500’üncü kişiye ve toplamda 8 kişiye kategori birincisi ürünlerden hediye edilecek.

YARIŞMAYA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...