Bodrum'da 10 Pakistanlı yakalandı

Düzenleyen:
Bodrum'da 10 Pakistanlı yakalandı

YAŞAM Haberleri

Yasa dışı yollardan yurtdışına geçmek için Bodrum ilçesine otomobille giriş yapmaya çalışan Pakistan uyruklu 10 kaçak, polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Bodrum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Aydın'dan yola çıkan ve içerisinde silahlı organizatörlerin olabileceği bilgisine ulaştığı bir otomobili yakalamak için çalışma başlattı. Plakası tespit edilen otomobilin ilçe sınırlarına girdiğini belirleyen ekipler, aracı takibe aldı. Bodrum girişindeki Emin Anter Bulvarı'nda yolu kesen polis ekipleri aracı durdurdu. Aracın etrafını saran ve otomobile temkinli yaklaşan ekipler, araç içerisindeki 10 kişiyi dışarı çıkartarak yere yatırdı. Bu kişilerin üzerinde de arama yapan polis ekipleri, kaçakları gözaltına aldı. Yakalanan kaçaklardan biri, "Göçmen kaçakçılığı" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Diğer kaçaklar ise işlemlerinin ardından Göç İdaresi Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Öte yandan operasyon anı, MOBESE kameralarınca da saniye saniye kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...