Dünyadan haberi olmayınca tek başına kaldı

Düzenleyen:
Dünyadan haberi olmayınca tek başına kaldı

YAŞAM Haberleri

Osmangazi Köprüsü saat 24.00'ten itibaren ulaşıma açıldı. Köprüden geçişler 11 Temmuz'a kadar ücretsiz. Ancak bu durumu bilmeyen bir kaç sürücü feribotu kullandı.

Osmangazi Köprüsü'nde yoğunluk bugün de devam etti. Ulaşımın bedava olması nedeniyle sürücüler Osmangazi Köprüsü'nü kullandı.

ESKİHİSAR BOŞALDI

Eskihisar'da ise Osmangazi Köprüsü'nün açılması ve geçilerin ücretsiz olmasıyla birlikte feribotlara ilgi azaldı. Köprüden bayram tatili boyunca geçişlerin bedava olması nedeniyle sürücüler Eskihisar yerine Osmangazi Köprüsü'nü tercih etti.

Köprüden geçişin bedava olduğunu bilmeyenler ise feribotları kullandı. Bazı sürücüler, gazetecilerin köprünün bedava olduğunu söylemesi üzerine Osmangazi Köprüsü'nü kullanmak üzere geri döndü. Eskihisar ile Topçular arasında 18 feribot karşılıklı olarak çalışmaya devam ediyor.

Dünyadan haberi olmayınca tek başına kaldı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...