Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Camiden çalıp bit pazarında sattı

Düzenleyen:
Camiden çalıp bit pazarında sattı

YAŞAM Haberleri

Muğla ve Aydın illerinde bir çok caminin ses sitemleri ile halılarını çalıp bit pazarında sattığı belirlenen hırsızlık zanlısı S.K., Marmaris ilçesinde jandarma takibi ile bir cami yakınında keşif yaptığı sırada yakalandı. Suçunu itiraf eden zanlı, "Alışkanlık yaptı, ne yapayım" dedi.

Aydın ve Muğla'da aylardır jandarma ve polisi peşinden koşturan organize cami hırsızı son işinde yakayı ele verdi. Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı, Aydın ve Muğla’da camilerden hırsızlık yaptığı suçlamasıyla aranan S.K.'nın (50) ilçeye geldiği ihbarını alarak şahsı takibe aldı. İki gün önce Değirmenyanı Mahallesi’nde Hacı Hasan camisinin ses sitemleri çalındı. Hisarönü Jandarma Komutanlığı hırsızın eşkalini güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek tespit etti. Yol üzerindeki mobese kamera kayıtlarını tarayan jandarma, şahsın Bayır Mahallesi istikametine gittiğini belirledi.

Mahallenin giriş çıkışlarını tutan jandarma ekipleri, Şahsı Bayır mahallesi camisinin yakınında keşif yaptığı sırada kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı’na getirilen S.K., sorgusunda suçunu itiraf ederek camilerden hırsızlık yapmasının alışkanlık haline geldiğini ileri sürdü. Yapılan araştırmada, S.K.’nın İzmir’den kiraladığı otomobille Aydın ve Muğla’daki camilere girerek ses sitemlerini ve halıları çalıp bit pazarında sattığı anlaşıldı. Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen şüpheli S.K.’nın suç kaydı olduğu ve kısa bir süre önce karısına hırsızlık yapmayacağı konusunda söz verdiği öğrenildi. Zanlı jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...