Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şanlıurfa'da polise silah çeken adam etkisiz hala getirildi

Düzenleyen:
Şanlıurfa'da polise silah çeken adam etkisiz hala getirildi

YAŞAM Haberleri

​Şanlıurfa’da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda polise silah doğrultan zanlı, polisin hızlı davranması sonucu elindeki silah alınarak etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Dedeosman mahallesinde düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alınırken kaçmaya çalışan bir zanlı polise silah doğrultarak ateş etmek istedi. Hızlı davranan polisler, zanlının elindeki silahı alarak ateş etmesine engel oldu. Gözaltına alınan Rıdvan Ç., Murat D., Ahmet A. ve Arif A. emniyete götürülürken evde yapılan aramada ise 26 paket eroin, 4 paket metamfetamin maddesi, 2 adet tabanca, bir adet ruhsatsız av tüfeği, bir adet kuru sıkı tabanca, eroin satışından elde edildiği belirlenen 5 bin 120 lira, eroin paketlemede kullanılan malzemeler, silah ve tüfeğe ait mermiler ele geçirildi. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...