Çanakkale’de feribot kuyruğu 7 kilometre

Düzenleyen:
Çanakkale’de feribot kuyruğu 7 kilometre

YAŞAM Haberleri

Marmara ve Trakya bölgesinden Ege’ye geçmek isteyen tatilciler, Çanakkale Boğazı’na takıldı. Dün gece geç saatlerde başlayan araç kuyruğu şuan itibariyle devam ediyor. 7 kilometreyi bulan kuyruk sıcak havanın da etkisiyle çekilmez bir hal alıyor.

Ramazan Bayramı’nda 9 günlük tatili fırsat bilen vatandaşlar, Ege ve Akdeniz bölgesine geçmek için Çanakkale’ye geldiler. Gelibolu-Lapseki, Gelibolu-Çardak, Eceabat-Çanakkale ve Kilitbahir-Çanakkale hatlarını kullanan tatilciler, Avrupa yakasından Anadolu tarafına geçerken uzun arabalı feribot kuyruklarına takıldılar. İstanbul’dan Kilitbahir bölgesine kendi araçlarıyla 5 saatte geldiklerini ifade eden vatandaşlar, yaklaşık 3-4 saattir kuyrukta beklediklerini söylediler. 7 kilometreyi bulan araç kuyruğunun gece geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...