Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

1 sene önce işlenen cinayetin altından küfür çıktı

Düzenleyen:
1 sene önce işlenen cinayetin altından küfür çıktı

YAŞAM Haberleri

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Rize'de evinde elleri, ayakları bağlı öldürülmüş halde bulunan 82 yaşındaki Necmettin İpek’in katili yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; geçtiğimiz yıl Rize Merkez’e bağlı Gündoğdu Mahallesi’nde meydana gelen olayda 82 yaşındaki Necmettin İpek evinde elleri ve ayakları bağlı bir şekilde ölü bulunmuştu. Rize İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nce 6 ilde yapılan ortak çalışma ile toplam 78 kişinin ifadesine başvuruldu. Çalışmalar neticesinde Antalya’dan bayram tatili için Rize’ye gelen E.B. Rize merkeze bağlı Yeniköy mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan ilk sorguda suçu kabullenen E.B. Necmettin İpek ile aralarında geçen arazi davasının ardından annesine küfür ettiği için İpek’i öldürdüğünü ifade etti. Olay yerinden alınan biyolojik bulguların bire bir uyuştuğu katil zanlısı E.B. adalete teslim edildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...