Havalimanı saldırısından kurtulan polis, kazada can verdi

Düzenleyen:
Havalimanı saldırısından kurtulan polis, kazada can verdi

YAŞAM Haberleri

Atatürk Havalimanı'nda görevli polis memuru Mustafa Özbil, terör saldırısından bir gün önce izne ayrılmıştı. Düğünü için memleketine giderken, trafik kazasında can verdi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda görevli 4 yıllık polis memuru Mustafa Özbil, terör saldırısından bir gün önce izne ayrılarak, Ramazan Bayramı'nın 3'üncü günü yapılacak düğünü için memleketi Isparta Şarkikaraağaç'a giderken, trafik kazasında hayatını kaybetti.

UÇURUMA YUVARLANDI

Alınan bilgiye göre, polis memuru Mustafa Özbil'in kullandığı 42 CBF 16 plakalı otomobil, Çarıksaraylar Kasabası Pınarbaşı mevkisinde kontrolden çıkarak, uçuruma yuvarlandı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye gelen 112 Acil Servis ekiplerinin, yaptığı incelemede Özbil'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından, Özbil'in cenazesi, otopsi için Şarkikarağaç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HAVALİMANI SALDIRISINDAN KIL PAYI KURTULMUŞTU

4 yıllık polis memuru Mustafa Özbil'in İstanbul Atatürk Havalimanı'nda görevli olduğu ve terör saldırısından bir gün önce izne ayrılarak, Ramazan Bayramı'nın 3'üncü günü yapılacak düğünü için memleketi Şarkikaraağaç'a geldiği belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...