Erzurum'da minibüs devrildi: 17 yaralı

Düzenleyen:
Erzurum'da minibüs devrildi: 17 yaralı

YAŞAM Haberleri

Erzurum'da kontrolden çıkarak şarampole devrilen minibüste, 15'i aynı aileden olmak üzere 17 kişi yaralandı. Yaralıların çoğu, kaldırıldıkları hastanede ayakta tedavi edilerek taburcu edildi.

Bayram tatili için İstanbul'dan Ardahan'a giden ailenin içinde bulunduğu, 54 yaşındaki Laçin Tosun yönetimindeki 34 ZR 6675 plakalı minibüs, bugün öğlen saatlerinde Erzurum'un Pasinler İlçesi'nin Çifte Petroller mevkisinde, kontrolden çıkarak önce karşı yola geçti, ardından şarampole devrildi.
Minibüs şoförünün yara almadan kurtulduğu kazada, minibüsteki Adem, Serpil, Elif Gül, Eslem, Ece, Efe, Kadir, Çiğdem, Derya, Emir, Ecrin, Tarık, Erdem, Meryem ve Gencay Karademir ile Ufuk Kaya ve Cemile Hatun Mutluay yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Erzurum'daki Bölge Eğitim ve Araştırma, Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma ve Palandöken hastanelerinde tedavi altına alındı. Yaralıların çoğu ayakta tedavi edilerek taburcu edildi.

Erzurum'da minibüs devrildi: 17 yaralı

Erzurum'da minibüs devrildi: 17 yaralı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...