Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Minibüs şarampole devrildi: 1 ölü, 13 yaralı

Düzenleyen:
Minibüs şarampole devrildi: 1 ölü, 13 yaralı

YAŞAM Haberleri

Bursa'nın Harmancık ilçesinden Kütahya istikametine doğru giden bir yolcu minibüsünün şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Bursa'nın Harmancık İlçesi Meydan mevkiinde meydana geldi. İstanbul'dan bayram tatili için Kütahya'nın Simav İlçesi'ne giden İsmail Pala yönetimindeki 34 DY 1945 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. İçerisinde 20'ye yakın yolcunun bulunduğu minibüs, şarampole yuvarlandı. Kazada, ağaçlara çarparak duran aracın sürücüsü İsmail Pala'nın oğlu 22 yaşındaki Ali Pala öldü, 4'ü ağır, biri bir yaşında çocuk, 13 kişi de yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, Harmancık Devlet ve Tavşanlı Mustafa Kalemli Devlet hastanelerine kaldırılarak tedaviye alındı. 

Ali Pala'nın cesedi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Harmancık Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Minibüs şarampole devrildi: 1 ölü, 13 yaralı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...