Sivas'ta 2 ayrı trafik kazası: 6 yaralı

Sivas'ta 2 ayrı trafik kazası: 6 yaralı

YAŞAM Haberleri

Sivas'ta gece saatlerinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

İlk kaza saat 23.00 sıralarında Gültepe Mahallesi Toptancılar Kavşağı'nda meydana geldi. Ankara yolundan Sivas istikametine giden Fatih Yıldız yönetimindeki 58 TL 709 plakalı otomobil, 4 Eylül Sanayi Sitesi'nden çıkan Ahmet Karabulut kontrolündeki 06 FH 6329 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Yıldız'ın kullandığı otomobil devrildi. Karabulut'un yara almadığı kazada, diğer sürücü Yıldız ile birlekte araçta bulunan Erdoğan Çay ve Resul Bülbül yaralandı. Yaralılar Numune Hastanesi'nde tedaviye alındı.
Diğer kaza ise 23.30 sıralarında Sivas-Ankara karayolu üzerindeki Özel Harekat Kavşağı'nda meydana geldi. Havaalanından çıkarak şehir merkezine dönen Aysema Öniz'in idaresindeki 58 BH 994 plakalı otomobil, Sivas'tan Ankara istikametine giden Emre Bozbek kontrolündeki 58 AD 545 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Bozbek ve araçta bulunan Dilek Şimşek ile diğer araçta bulunan Birsen Özkanoğlu yaralandı. Bozbek ve Şimşek Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, Özkanoğlu ise Numune Hastanesinde tedaviye alındı. Şimşek'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...